Torte

Spoštovani ljubitelji dobrih stvari!

Ker vemo, da vsekakor prepoznate kaj je dobro, vam z veseljem predstavljamo slaščice, ki imajo vse to, kar si želite, ko naročite nekaj za dušo …

Kremne rezine so narejene po receptu, ki je star več, kot večina izmed nas. Naravne sestavine, svežina in okus, so stvari ki jih ne boste pozabili.

Tiramisu je izdelan s prefinjenim občutkom za pripravo rahle in ravno prav sladke dobrote. Sočen in z kavno aromo prepleten okus pravega moscarponeja. Ko ga boste poskusili, boste želeli še …

Sacher torta, je slaščica, ki vsebuje več kot se zdi na prvi pogled. Orehi, mandeljni in lešniki so glavni igralci v biskvitu. Marelice v nadevu. Kot streha na vrhu, pa je nepogrešljiva čokolada z velikim deležem kakava.

Indijanček je preprost na prvi pogled. Ko se jajčna krema topi v ustih, je veliko več. Veliko truda in znanja je vloženega vanj. Z izbrano čokolado na vrhu premaga vse dvome.

Sacher kroglica ali ježek? To je vprašanje za tiste, ki si želite le zbuditi borbončice v ustih. Nekaj sladkega je v njih!

Za konec: Želimo si, da bi se z našimi sladkimi stvaritvami, sestavil vaš lep, dnevni mozaik …

… dober tek!